Abonneren  Inloggen

De 50 beste inzendingen van de Antalis Interior Design Award

17 oktober 2018

Vorig jaar nodigde papierdistributeur Antalis architecten, interieurontwerpers, drukkers, adverteerders en studenten uit om hun mooiste interieurdecoratie met Antalis Coala-producten in te zenden. De beste vijftig daarvan zijn verzameld in THE BOOK.

Uit het persbericht
THE BOOK laat de projecten van de 9 winnaars en 50 andere deelnemers zien. Zij deden mee in zes verschillende categorieën: hotels, restaurants, winkels, kantoren, woningen en openbare ruimtes. Muriël Knippers, Communications Manager van Antalis Benelux: “Met THE BOOK willen wij de ontwikkeling van digitale printtechnologieën ondersteunen en laten zien dat onze Coala producten alle mogelijkheden bieden om bijvoorbeeld hotels, musea of restaurants te voorzien van nieuwe en gepersonaliseerde designs. We zijn heel blij met de creatieve en vernieuwende inzendingen.”

De Nederlandse ontwerpers Barbara van Druten en Lisette van Atten deden mee in te categorie kantoren: “De juiste printmaterialen kunnen een verhaal vertellen en de juiste sfeer overbrengen. De mogelijkheden zijn oneindig en alles is mogelijk!”, aldus van Druten. Lisette van Atten: “Door het personaliseren van grote ruimtes kunnen we specifieke wensen van onze klanten waarmaken”. 

Klik hier om THE BOOK aan te vragen

Bekijk hier de video over THE BOOK