Abonneren  Inloggen

Grafisch bingewatchen

19 april 2021

Vanaf dinsdag was het zover. De grafimediabeslissers en -liefhebbers kunnen ruim 45 uur grafisch bingewatchen. Virtual.drupa is een corona-tussen-oplossing. Je moet er wel 4 dagen voor naar je computerscherm turen.

Voor de bingewatchers onder de print- en signliefhebbers is een mooie week aangebroken. Het is weer eens iets anders dan Breaking Bad, Outlander, Behind Her Eyes, The Crown en Peaky Blinders, allemaal bingewatchwaardige series op Netflix. Van 20 tot en met 23 april kan je via virtual.drupa ruim 45 uur kijken en luisteren naar grafimedia vakinfomatie.

Drupaflixen

Voor de meeste grafimediabeslissers is de vierjaarlijkse enorme beurs drupa in de Messe Düsseldorf een must. Het walhalla van grafimediazaken zorgt voor een uitverkocht beurscomplex van maar liefst 18 hallen vol machines, materialen en mensen. Door corona verschoof het 11-daagse event van 2020 naar 2021, om uiteindelijk afgelast te worden. Nu dus digitaal. Dagelijks zijn webinars te volgen waarin sprekers en merken hun inzichten en nieuwste ontwikkelingen te berde brengen. Er is sprake van een compleet nieuwe eventwereld. We gaan een weekje ‘drupaflixen’.

4 dagen turen

Robbert Delfos, hoofdredacteur PRINTmatters: ‘Natuurlijk haalt 4 dagen naar je scherm turen het niet bij de beleving van live demo’s en gesprekken in de echte Messe Düsseldorf. Maar toch kan ook dit interessant zijn. Er zijn ongetwijfeld onderwerpen die de moeite waard zijn en aansluiten bij individuele ondernemingssituaties.’

Belachelijke voorwoordplaat

‘Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om via dit bericht mijn collega’s Olger ‘salespower’ Kooring en David ‘Photoshopkoning’ van Eck enorm te bedanken voor hun energie bij het maken van de voorwoordfoto’s in het magazine. De eerste weet mij altijd in de juiste pose te fotograferen en David wist mij, zoals altijd, ook deze keer weer mooi in bovenstaand plaatje te ‘shoppen’. Zonder hen kwamen de leuke en soms ook belachelijke voorwoordplaatjes niet tot stand.’

Vraag een proefnummer aan en aanschouw zelf de voorwoordplaat in de volgende editie van PRINTmatters!

Proefnummer aanvragen